#WijGevenNietOp

Ziektes slapen niet. Ze groeien, ze veranderen en ze veroorzaken veel pijn en leed bij talloze patiënten. Daarom werken de ongeveer 55.000 medewerkers van geneesmiddelenbedrijven in ons land dag en nacht aan de medicijnen voor morgen, tegen ziektes waarvan we de strijd vandaag nog verliezen.

Wij, ontwikkelaars van nieuwe geneesmiddelen, rusten niet. Niet voordat er effectieve medicijnen zijn tegen ziektes als kanker, ALS, Alzheimer, MS, hiv of diabetes. Medicijnen die patiënten nieuwe en betere levenskansen geven.

Daarom geven wij niet op. Nooit. Want als wij doorzetten, komt die doorbraak er. Bijvoorbeeld met steeds betere geneesmiddelen tegen kanker, waardoor twee op de drie mensen nu jaren langer leven, in plaats van maanden. Of zelfs genezen. We werken aan toekomstige innovaties die ziektes als Alzheimer, ALS en MS ooit kunnen stoppen.

Met #WijGevenNietOp onderstrepen de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen en haar 44 leden hun grote toewijding bij de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Lees meer over ons innovatieve werk dat ook de komende jaren de levens van veel patiënten zal verbeteren.

Lees meer over de beloftes van medewerkers van geneesmiddelenbedrijven  om niet op te geven in hun strijd tegen ziektes.

De komende vijf jaar zullen de levens van veel patiënten volledig veranderen door innovatief medicijnonderzoek. Lees meer over de belangrijkste innovaties.