We worden beter

We worden beter is het platform waar je alles te weten komt over ziekten, gezondheid en geneesmiddelen. Heb je weleens nagedacht over hoe jouw leven er zonder geneesmiddelen zou uitzien? Zou je je net zo gezond voelen als nu? Waarschijnlijk niet. Miljoenen Nederlanders gebruiken dagelijks een of meer geneesmiddelen waardoor ze in staat zijn te werken, te zorgen en te genieten.

Nieuwe geneesmiddelen zorgen ervoor dat mensen langer en gezonder leven. Wij werken aan de medicijnen voor morgen, voor ziektes waarvan we de strijd vandaag nog verliezen.

Coronavaccins: vraag en antwoord

Hoe werken vaccins? Hoe lang biedt een vaccin bescherming? Is het ene vaccin beter dan het andere? En hoe zit het met de bijwerkingen? Op deze en vele andere vragen geeft de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen antwoord in een Q&A over vaccins. 

 

Actueel vraag en antwoord over coronavaccins 

Q en A coronavaccins, #wewordenbeter, vereniging innovatieve geneesmiddelen

Farma in gesprek met Nederlanders over vaccins

Vier experts gaven 8 december in een online publieksdebat antwoord op vragen van Nederlanders over coronavaccins. Onder het motto #vraaghetdefarma wil de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen een bijdrage leveren aan een heldere communicatie over vaccins.
Meer weten over publieksdebat en vaccins

 

Het Publieksdebat terugkijken

Nieuwsbrief Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen